dilluns, 29 de desembre de 2008

Una llàstima!!!


Al final no va poder ser...
De ixida, Campos i Moro eren clars favorits en una final que, encara que de per si va ser màgica, podia haver-ho sigut més encara si s'havera cuallat la victòria.
Però no s'els pot demanar més. Han fet un campionat excepcional, encara i la lesió de Campos, amb una lligueta quasi perfecta, una fase final inmillorable front un gran com Dènia i una final en la que Lluiset i Roberto juguen com els angels i damunt, no mos diu la pilota.
Ni ha que ficar un deu a l'afició, un deu a l'ambient, i també un deu als jugadors. Qué més hagueren vullgut ells!!!!! De tota manera, ara només queda pensar en el Ruralcaixa de Trios, en el que si s'ha de complir la clara condició que tenim de favorits.

11 comentaris:

 1. je campos no juá un pet

  ResponElimina
 2. Si però es el millor del poble aixi que si vols fer un desafio.... apostar i callar

  ResponElimina
 3. Van mil euros,Campos es un paquet.

  ResponElimina
 4. CADA VEGADA EM DONE MÉS COMPTE QUE RAFELBUNYOL ÉS EL POBLE DELS TONTOS.

  UN HOME COM EL MORO, CONSIDERAT EL MILLOR PELS DEL CLUB DE PILOTA DE RAFELBUNYOL. PER A VARIAR ELS DE FORA SEMPRE SON MILLORS QUE ELS DEL POBLE, A D'AIXÒ EM REFERISC A QUE CADA VEGADA EM DONE MÉS COMPTE DE QUE SOM TONTOS.
  RESULTA QUE EIXE HOME QUE TANT BO ES, PAREIX QUE NO SÀPIGA QUE EL RASPALL ES UN JOC D'INVASIÓ DE CAMP I AMÉS QUE SI JUGUES AMB ALGU, EN ESTE CAS CAMPOS, ES UN JOC D'EQUIP.

  PER QUE FAIG AQUEST COMENTARI:
  EN PRIMER LLOC PER QUE VAIG OBSERVAR LA PARTIDA I VAIG VORE COM EL MORO NO INVADIA EL CAMP DE L'ALTRE EQUIP. ES A DIR, NO ANAVA A GUANYAR LA PARTIDA. PER QUE JUGAVA TANT ENDARRERIT? A MI EM DONA LA SENSACIÓ QUE NO CONFIAVA EN EL SEU COMPANY. A MÉS, CLAR EXEMPLE DEL QUE HE DIT SOBRE LA FALTA DE CONFIANÇA ES QUAN ESTAVEN EN EL REST CAMPOS TAPANT LA DRETA I MORO L'ESQUERRA. MORO SENVA A LA DRETA, NO SE PER QUE I EL SEU ADVERSARI LI LA TIRA A L'ESQUERRA. EVIDENTMENT JA QUE EL MORO L'HAVIA DEIXAT DESCOBERTA. A MÉS, SI ES DONAREU COMPTE L'ALTRE EQUIP LI COSTAVA MOLT MENYS FER PUNT. PER QUE? EL REST FEIA LA TRETA I EL PUNTER REMATAVA A LA PRIMERA EL PUNT. PER QUE? PER QUE INVADIA EL CAMP, ANAVA A GUANYAR LA PARTIDA. NO COM EL MORO QUE QUAN TREIA CAMPOS ENVOLTA D'ANAR A PEL PUNT ES QUEDAVA MOTL ENDARRERIT PER A PODER TORNAR-LA ELL I SEMPRE ELL. CLAR EVIDENTMENT QUAN NO LA TORNAVA ELL, PER QUE ERA UNA PILOTA BEN JUGADA PER L'ALTRE EQUIP, FALLO DE CAMPOS, SEGONS ELS ENTESOS. SENYOR MORO I AFICIONATS, QUE CAMPOS ÉS UN GRAN JUGADOR I SI MORO LES VOLS JUGAR TOTES QUE JUGUE A RASPALL INDIVIDUAL. EN UN ESPORT D'EQUIP ES MOLT DIFICIL GUANYAR SI EL CONCEPTE EQUIP NO ES TE CLAR.
  EN SEGON LLOC UN ALTRE DETALL QUE VAIG OBSERVAR AL TRINQUET I MOLT IMPORTANT, INDEPENDENTMENT DEL RESULTAT, ES QUE ELS DE L'ALTRE EQUIP PORTAVEN ALS XIQUETS DE L'ESCOLA A VORE LA FINAL. A ON ESTAVEN ELS DE L'ESCOLA DE RAFELBUNYOL, SENYOR MORO? PER QUE SEGONS TINC ENTES TU PORTES L'ESCOLA. QUE MÉS DONEN ELS XIQUETS MENTRE RECIBISQUES UNA PASTA DE RAFELBUNYOL, EL QUE TE IMPORTA A TU ERES TU, TU I TU.

  PER A CONCLUIR A VORE SI OBRIU UN POC MES ELS ULLS I VALOREU MES A LA GENT DEL POBLE, JA QUE HI HA GENT DEL POBLE MOLT MÉS QUALIFICADA, PERO COM SEMPRE ELS DE FORA SON ELS MILLORS SEGUIREM SENT EL POBLE DELS TONTOS.

  VISCA RAFEL
  UN TONTO DEL POBLE

  ResponElimina
 5. AL MORO LE PASA LO MISMO QUE AL PACO ESE DEL PADEL QUE SOLO MIRAN POR SU BOLSILLO Y NO LES PREOCUPA NADA LA GENTE DEL PUEBLO, SINO EN GANAR ELLOS DINERO Y LLENARSE EL BOLSILLO. VAMOS QUE SIEMPRE ES LO MISMO DE FUERA VENDRAN Y DE CASA NOS TIRARAN QUE VERGUENZA.
  OTRO TONTO DEL PUEBLO

  ResponElimina
 6. ANEM A VORE ANONIMOS,PRIMER SE HA DE TINDRE LA VALENTIA DE DIR QUI ERES I MES CUANT ES TRACTA DE UNA CRITICA,EL MORO DESDE EL MEU PUNT DE VISTA ESTA FENT UNA BONA FAENA PERO SEMPRE SE POT MILLORAR TOT,LO DELS XIQUETS QUE NO ANAREN A LA FINAL NO S,ACOSTEN NI A VORE LES PARTIDES EN EL POBLE,RARA VEGA VEUS ALGU EN EL TRINQUET,VOLS TU QUE ANAREN A GENOVES???.....

  LO DE LA INVASIO ESTA MOLT BE I TOT AIXO,PERO RESULTA QUE SI EL MORO JUGA MES DARRERE DEL QUE TOCABA ERA PERQUE CAMPOS NO LA PA-SA-BA,ESTABA ESCUALLAT {SEMPRE DESDE EL MEU PUNT DE VISTA}JUGABA A PEU PARAT I AIXO ES MES IMPORTATN QUE LO DE LA INVASIO QUE TU DIES.....

  PD:SUPLICAS I RECLAMACIONES DIRIGANSE AL AYUNTAMIENTO DE RAFELBUNYOL.GRACIAS.FIRMAT TONI

  ResponElimina
 7. ALTRE SINTOMA DEL POBLE DELS TONTOS, QUAN LES COSES NO VAN BE LA CULPA DE L'AJUNTAMENT I L'AJUNTAMENT SOM TOTS XATET, PERQUÈ L'AJUNATAMENT ÉS DE RAFELBUNYOL I RAFELBUNYOL SOM TOTS. UN ALTRA COSA ÉS EL PARTIT QUE GOVERNA.

  QUE VERGONYA TANTA FIGURA I NI ELS XIQUETS/ES VAN A VORE'L JUGAR AL POBLE, INCREIBLE. I NO ES QUE ELS XIQUETS/ES HAGUEN D'ANAR, SINÓ QUE EL MATEIX MORO O EL CLUB DEURIA DE DESTINAR UNES PLACES DEL BUS PER ALS XIQUETS DE L'ESCOLA. PERQUÈ NO ME CREC QUE UN XIQUET/A AFICIONAT A LA PILOTA NO LI FAÇA IL.LUSIÓ ANAR A GENOVÉS.

  VA DE BO TONTOS DE RAFEL K CRITICAR ÉS DE VADES I EN IXE POBLE SE VOS DONA MOLT BE.

  ResponElimina
 8. NEM A VORE XATET,CRITICAR????ARA RESULTA QUE TOT VA EN LA DIRECCIO DEL PARTIT QUE GOVERNA,JA M,ESTRANYABA.......A MES SI NO ESTAS D,ACORD TE FIKES EN EL CLUB A VENDRE LOTERIA,A FER CANXA,EN FI TOT EIXES COSES K SE FAN ENCARA K DES DE FORA HO DUDE KE HO SAPIGUES,I SINO ERES DE ASI K MES TE DONA ARTISTA???

  ResponElimina
 9. POS TENS RAO K MES ME DONA A MI SI SOC DE BENIARRES. ERA PER A PIKAR-VOS UN POC, JE NO S'ANFADEU K ERA UNA BROMA. ENHORABONA PEL SUBCAMPIONAT RAFELBUNYOL

  ResponElimina
 10. IGUALMENT PER EL TERCER O CUART LLOC EN EL RURAL CAIXA DE L,ANY PASSAT

  ResponElimina